DTI Hungary investe nella formazione e certificazione IPC

Il conseguimento della certificazione IPC-A-610E vuole dimostrare il nostro impegno continuo per il miglioramente della qualità di lavorazione e di controllo sul prodotto finito in modo da soddisfare con maggiore attenzione le richieste del cliente.

La certificazione IPC-A-610E è prevista entro giugno 2019, il suo valore è riconosciuto in tutta l’industria elettronica mondiale in modo da garantire competenza e l’affidabilità degli operatori.

Per questo investimento DTI Hungary a ricevuto dal dipartimento dell’industria ungherese un contributo di 16.759.000 HUF (55.863 €)

Az IPC-A-610E tanúsítvány megszerzése azt jelzi, hogy folyamatosan törekszünk arra, hogy egyre jobb minőséget érjünk el a gyártást és a késztermékek ellenőrzését illetően annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb odafigyeléssel ki tudjuk elégíteni az ügyfelek kívánságait.

Az IPC-A-610E tanúsítvány megszerzése 2019. június körül várható, az értékét világszerte elismerik az elektronikai iparágban, ezáltal garantálja a versenyképességet és a dolgozók megbízhatóságát.

Ennek a beruházásnak a megvalósításhoz a DTI Hungary Kft elnyert egy 16.759.000 HUF (55.863 €) összegű Európai Uniós pályázati támogatást a magyar kormánytól.