DTI Ungheria investe nel potenziamento del reparto Smd

Con l’acquisto della nuova pick and place Mycronic MY300LX15 viene raddoppiato il potenziale produttivo del reparto SMD, rientra nel più esteso progetto di digitalizzazione del processo produttivo industria 4.0 grazie ai magazzini intelligenti.

Con il sistema Mypro permette il cambio produzione e preparare il set-up successivo direttamente in macchina ancora prima che finisca la produzione, riducendo drasticamente il vero fermo linea.

Inoltre il software TPSYS LINUS dialoga direttamente con il gestionale MRP.

A fronte di questo investimento DTI Hungary ha ricevuto un contributo a fondo perso di 53.000 € e 106.000 € con il finanziamento MPB.

Az új Mycronic MY300LX15 pick and place megvásárlása révén megduplázódik az SMD részleg termelői kapacitása, az intelligens raktárkezelő programnak köszönhetően az IPAR 4.0 elvein alapuló gyártási folyamat legkiterjedtebb digitalizálási projektjének részét képezi.

A Mypro rendszerrel még a gyártás befejezése előtt lehetőség van átállni egy másik termék gyártására és a következő set-up előkészítésére közvetlenül a gépen, így jelentősen le lehet csökkenteni a tényleges állás-időt.

Továbbá a TPSYS LINUS közvetlenül kommunikál az MRP vállalatirányítási rendszerrel.
Ennek a beruházásnak a megvalósításhoz a DTI Hungary Kft elnyert egy 53.000 € összegű Európai Uniós pályázati támogatást a magyar kormánytól és egy 106.000 € összegű pénzügyi támogatást az MFB banktól.