DTI Hungary invests and expands his SMD department

With our new pick and place Mycronic MY300LX15 we have doubled the production potential of our SMD department. This is part of our project of digitalization of the entire production cycle.

Mycronic MY300LX15 smart feeders and Mypro system allow production change and next set-up during production, without stopping, reducing drastically production stop.

Finally TPSYS LINUS tallks directly with our MRP software.

For this investment DTI Hungary received a grant of 53.000 € and MPB grant of 106.000 €.

Az új Mycronic MY300LX15 pick and place megvásárlása révén megduplázódik az SMD részleg termelői kapacitása, az intelligens raktárkezelő programnak köszönhetően az IPAR 4.0 elvein alapuló gyártási folyamat legkiterjedtebb digitalizálási projektjének részét képezi.

A Mypro rendszerrel még a gyártás befejezése előtt lehetőség van átállni egy másik termék gyártására és a következő set-up előkészítésére közvetlenül a gépen, így jelentősen le lehet csökkenteni a tényleges állás-időt.

Továbbá a TPSYS LINUS közvetlenül kommunikál az MRP vállalatirányítási rendszerrel.
Ennek a beruházásnak a megvalósításhoz a DTI Hungary Kft elnyert egy 53.000 € összegű Európai Uniós pályázati támogatást a magyar kormánytól és egy 106.000 € összegű pénzügyi támogatást az MFB banktól.